راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان
با چربی چاقی را شکست دهید!
راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان عنوان جملهای است که این روزها بیشتر از هر رژیم لاغری دیگری در اینترنت جستوجو میشود. رژیم کتوژنیک در اصل یک رژیم غذایی با چربی بالا و کربوهیدرات کم است. تحقیقات نشان داده که استفاده از این رژیم بسیار برای کاهش وزن و تناسب اندام مناسب میباشد. همچنین با انجام مطالعاتی بر روی بیمارانی که مبتلا به بیماریهای صرع، آلزایمر، سرطان و دیابت بودهاند نشان داده شده که استفاده از رژیم کتوژنیک در آنها منجر به بهبودی قابل توجهی از روند درمان شده است. بنابراین اگر شما هم قصد شروع رژیم کتوژنیک را دارید مطالعه راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان میتواند شما را در این راه یاری کند.
راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان
راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان به این مدل است که با کاهش کربوهیدرات و افزایش چربی کاری میکنیم که سطح انسولین و قند خون پایین بیاید تا بدن به سمت چربیها و کتونها رود و با سوزاندن آنها فرایند کاهش وزن اتفاق بیفتد. به طور خلاصه راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان فرمول زیر را دنبال میکند:
(کربوهیدرات کم + چربی زیاد) = کاهش قند خون بدن
کاهش قند بدن = استفاده بدن از چربیها و سوزاندن آنها
سوزاندن چربیها توسط بدن = لاغری
رژیم کتوژنیک در اصل یک رژیم غذایی با چربی بالا و کربوهیدرات کم است
در راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان گفتیم که کار اصلی این رژیم کاهش کربوهیدرات ورودی به بدن و افزایش جذب چربیها میباشد. نتیجه فرایند کاهش کربوهیدراتی باعث می شود تا بدن شما در یک حالت متابولیسمی به نام کتوسیس قرار بگیرد. زمانی که این اتفاق می افتد بدن شما مجبور به سوزاندن چربیها قرار می گیرد و آنها را تبدیل به انرژی میکند. همچنین چربیها در کبد تبدیل به کتونها میشوند که انرژی لازم مغز را تامین میکنند. همچنین در راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان به این اشاره کردیم که رژیم غذایی کتوژنیک سطح قند و انسولین خون را پایین میآورد که این مورد علاوه بر افزایش مقادیر کتونها برای سلامتی و تندرستی بدن نیز بسیار مناسب است.
موارد استفاده رژیم کتوژنیک
در ادامه راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان قصد داریم عنوان کنیم که این رژیم در چه طیفی مواد مصرف دارد. به طورکلی افرادی که دارای اضافه وزن بالایی هستند و قصد کاهش وزن دارند، افرادی که مبتلا به بیماری صرع و مشکل قلبی هستند، افرادی که دیابت نوع دو دارند، افرادی که از آکنه رنج میبرند، ورزشکارانی که در رشتههای استقامتی فعالیت میکنند، برای همگی آنها استفاده از این رژیم بهترین گزینه است به شرطی که دیابت نوع یک نداشته باشند.
راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان
کاهش وزن به کمک رژیم کتوژنیک
با پیروی از راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان از همین امروز کاهش وزن را شروع کنید. با انجام تحقیقاتی که توسط متخصصان علم تغذیه بر روی 1372 نفر از افرادی که رژیم غذایی کتوژنیک را مصرف میکردند ثابت کرد این افراد 2.8 برابر بیشتر از کسانی که رژیم معمولی داشتند کاهش وزن داشتند. همچنین میزان کلسترول و سطح تری گلیسرید آنها نیز بهتر بوده است. از دیگر دلایلی که نشان میدهد رژیم غذایی کتوژنیک بسیار بهتر از رژیمهای متناوب مرسوم است افزایش پروتئین ورودی به بدن است که بسیار در سلامتی و تندرستی تاثیرگذار است. با تمام این تفاسیر میتوان نتیجهگیری نمود که رژیم غذایی کتوژنیک باعث می شود بدون اینکه در طول روز احساس گرسنگی کنید وزن بیشتری در مقایسه با رژیمهای عادی کم کنید.
در رژیم کتوژنیک، مواد غذایی که باید بخوریم کدامند؟
با مطالعه راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان شاید این سوال برایتان ایجاد شود که در طول این رژیم چه مواد غذایی باید مصرف کنیم؟ در حقیقت تمرکز مواد غذایی مصرفی شما باید از بین موارد زیر باشد:
- اکثر مواد گوشتی شامل گوشت گوسفند، گاو، مرغ، همبرگر، بوقلمون، سوسیسهای با درصد بالای گوشت و ماهیها
- روغن های با ترانس پایین شامل روغن زیتون بکر، روغن نارگیل، روغن آووکادو
- اکثر سبزیجات، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل
- مغزهای خوراکی شامل مغز گردو، بادام، کدو
- لبنیات پروتئیندار شامل پنیر و کره
- اکثر ادویهها
- تخم مرغ
- میوه آووکادو که یکی از نمادهای رژیم کتو میباشد
در رژیم کتوژنیک بدون اینکه در طول روز احساس گرسنگی کنید وزن بیشتری در مقایسه با رژیمهای معمولی کم کنید.
در رژیم کتوژنیک مواد غذایی که نباید بخوریم کدامند؟
بعد از اینکه گفتیم در راهنمای شروع رژیم کتوژنیک برای مبتدیان چه مواد غذایی باید مصرف کنیم اکنون نوبت غذاهایی است باید از آنها دوری کنید:
- هر مواد غذایی که کربوهیدرات داشته باشد
- همه میوه ها بجز آووکادو، توت فرنگی و بلوبری
- موادی که در آنها گندم وجود دارد شامل نان، برنج، پاستا و سایر غلات
- حبوبات شامل عدس، لوبیا، نخود
- مواد نشستهدار مثل سیب زمینی
- موادی که قند بالایی دارند مثل شکلات، آبنبات، بستنی، کیک و شیرینی، قند و شکر
- سسهای با چربی ناسالم مانند مایونز
- نوشیدنیهای الکلی به دلیل وجود کربوهیدرات بالا در این نوشیدنیها